logo-jungoo.png
 
 

Make it fun, to get it done…

 
 
Homepage-JUNGOO_Lean.png

Bekijk de JUNGOO trailer


JUNGOO Lean overzicht.png

JUNGOO

JUNGOO is de tool om op een leukere, slimmere en effectievere manier de organisatie te verbeteren vanuit de medewerkers en aan de hand van data. Of je nou verbeterkansen voor Lean of user stories voor Scrum uit de organisatie wilt halen, JUNGOO is de tool die je moet hebben.

Met JUNGOO motiveer en stimuleer je medewerkers om de organisatie te verbeteren. JUNGOO is leuk om te doen, kost weinig tijd is doelgericht en levert direct en gegarandeerd resultaat op.

De medewerkers zijn de echte verbeterexperts en helpen orde op zaken te stellen in de eigen organisatie. Wie is de klant? Hoe ziet het proces er echt uit? Waar zit het verbeterpotentieel? Wat zijn de beste verbeter kansen en user stories? Help jouw organisatie naar de overwinning!

 
 
 
 

Laat iedereen meedoen

Om als organisatie klantgerichter en wendbaarder te kunnen worden moet je continue verbeteren en zijn betrokken medewerkers een must.

De medewerkers zijn de echte verbeterexperts. Laat daarom zoveel mogelijk medewerkers meespelen. Hoe meer mensen mee spelen hoe beter inzicht je krijgt in het verbeterpotentieel van de organisatie.

Medewerker en/of klanten spelen JUNGOO op hun smartphone en proberen zoveel mogelijk punten te verdienen door zoveel mogelijk verbeter kansen of user stories op te sporen. 

Via het online dashboard kan je aan de hand van de speldata analyses en rapportages maken.

 
 
Homepage-banner(ZP).png

Online dashboard

Het online dashboard is dé plek waar je als spelleider (consultant) eenvoudig je speelveld bepaalt, verbeterrondes beheert en de verzamelde spel en verbeterdata analyseert.  

Afhankelijk van de omvang van het te verbeteren proces kies je als spelleider zelf het aantal spelers dat je mee wilt laten spelen. Hoe meer spelers, hoe beter de inzichten.

Tijdens de spelperiode kun je real time het spelverloop volgen, het verbeterpotentieel analyseren en je actieplannen samenstellen.

 

Hoe het werkt?

1. Maak hier een gratis JUNGOO account aan en krijg toegang tot je online dashboard

2. Voorbereiding:

  • Breng samen met een projectgroep het te verbeteren proces in kaart met behulp van het online dashboard

  • Nodig iedereen die wat kan vinden over dat proces via het dashboard uit om de JUNGOO app te installeren en mee te spelen.

3. Tijdens de Spelronde

  • Onder een zelf bedachte spelersnaam gaan spelers of teams proberen zoveel mogelijk verbetermogelijkheden op te sporen om punten te verdienen.

  • Spelers verdienen extra punten wanneer hun verbetermogelijkheden positief gewaardeerd worden door andere spelers.

4. Analyseer en prioriteer:

  • Door JUNGOO te spelen op hun mobiel brengen mensen het verbeterpotentieel van de organisatie in kaart. Met deze data kan de projectgroep slimme analyses, prioriteiten en rapportages maken en concrete verbeterplannen initiëren.

  • Evalueer en check de verbeteracties en stel bij daar waar nodig.

5. Herhaal vanaf stap 2.

 

Crowdsourcing en gamification 

Crowdsourcing

Crowdsourcing is gebruik maken van de kennis in groepen voor bijvoorbeeld innovatie en onderzoek.

Gamification

Gamification is het gebruiken van gaming technieken om de intrinsieke motivatie en betrokkenheid van mensen te verhogen.

JUNGOO lean

JUNGOO lean combineert crowdsourcing en gamification. Het resultaat? Een krachtige tool voor organisatieverbetering. Met crowdsourcing mobiliseer je je medewerkers en door het game aspect motiveer en betrek je ze. Zo zorg je voor een duidelijke richting, impact en praktische resultaten op een leuke manier.

Leaderboard.png
 
 
JUNGOO lean bckgrnd.png
 
 
JUNGOO Green Logo.png

Wordt verwacht

Wil je weten wat crowdsourcing en gamification op het gebied van duurzaamheid voor jullie organisatie kan doen?

Meld je dan aan voor JUNGOO GREEN nieuws en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Wees niet bang, we bijten niet...

Probeer onze software 14 dagen gratis!

CTA_SM(zt).png