Wij maken datagedreven organisatieverbetering leuker en slimmer.

Wij zijn een Nederlands softwarebedrijf, gevestigd in Groningen en maken datagedreven organisatieverbetering leuker en slimmer voor zowel managers, consultants, trainers en uiteraard de medewerkers.

Onze technologie stelt gebruikers in staat om de verbeterexpertise van (grote) groepen medewerkers te mobiliseren (“crowdsourcen”) en in te zetten voor organisatieverbetering op een leuke, efficiënte en datagedreven manier.

Onze missie is om jou te helpen organisatieverbetering leuk en praktisch te maken zodat jij succesvol kunt zijn in het echt verbeteren van de organisatie.

 

ONZE VISIE

Engagement, Alignment & Empowerment zijn de drie kernelementen van echte organisatie verbetering.

ONZE MISSIE

Jou helpen succesvol te zijn in organisatieverbetering.

ONZE AMBITIE

De beste en leukste tools maken voor organisatieverbeteraars.

Foto SharkMark Logo.png
 

"Organisations do not quit playing because they grow old. They grow old because they stop playing..."

- Oliver Wendell Holmes


 

ONS TEAM

Wij willen organisatieverbetering leuk en praktisch maken. Wij willen het verschil maken door coole software applicaties en producten te maken die leuk en innovatief zijn. Producten waarmee we mensen op de best mogelijke manier faciliteren om echte verbeteringen te realiseren en succesvol te zijn.

 
 
Lammert vd Wal.png

Lammert van der Wal

Founder & Director

Doorzetter, ondernemer, strategisch, creatief, eigenwijs, ongeduldig, stimulerend en enthousiasmerend, goed in teams samenstellen.

 
 
Oscar Poels.png

Oscar Poels

Partner

Coach, positief kritisch, antenne voor verhoudingen, maakt zaken kloppend en logisch, vraagt door waar anderen ophouden, krijgt zaken voor elkaar.

 
 
Alex Jeensma profiel.png

Alex Jeensma

Vontis Applicatie Ontwikkelaar

Te goed om waar te zijn, passie voor programmeren, kwaliteit, continu beter, liever geen sales, wysiwyg, laat je nooit vallen, UX en gebruikersgemak voorop.

 
 
 

Vacatures SharkMark

 
Vacature_01a.png

Vacature

Online marketing

Iemand die verstand en passie heeft voor de 3 marketing C's. Conversie, Conversie & Conversie. Sales funneling, SEO, online marketing campagnes, retargeting? ook handig!  Neem contact op

 
 
Vacature_01a.png

Vacature

Business developer

Ben je authentiek, vind je het leuk om leads op te volgen en verkoop jij nog sneeuw aan een eskimo? Dan gaat dat met onze producten zeker lukken! Neem contact op

 
 
Vacature_01a.png

Vacature

PHP Programmeur

Vind jij het leuk om vet coole dingen te bouwen en mee te denken over de verschillende producten van SharkMark? Ben je goed in PHP Yii2 / Laravel? Neem contact op