Make it fun,

to get it done...

 
Schermafdruk 2018-08-24 15.48.20.png

Onze games

Group.png

Met onze mobiele games mobiliseer je, als spelleider, de verbeterexpertise van groepen en krijg je snel inzicht in de verbeter mogelijkheden van organisaties vanuit de medewerkers. 

Onze apps ondersteunen je om strategie en medewerkers op een leuke en praktische manier te verbinden en helpen je met een duidelijke richting, impact en resultaat.

 

Lean Scene Investigation

LSI Button Logo.png

Waste is a crime, lets fight crime!

In Lean Scene Investigation gaan de spelers met hun mobiele telefoon op jacht naar de 7 verspillingen van LEAN. Hoe meer  verdachte verspillings siutaties ze opsporen hoe beter het verbeterpotentieel voor de spelleider in kaart wordt gebracht. Ben jij de nieuwe crimefighter in town?

 
 

JUNGOO Lean

JUNGOO Logo.png

It is fun to get it done...

In JUNGOO Lean helpen de spelers een lean consultant orde op zaken stellen bij hun eigen organisatie. Wie is de klant? Hoe ziet het proces er echt uit? Waar wordt nog onvoldoende klantwaarde toegevoegd? Wat zijn de beste verbeter mogelijkheden?  Help jouw team naar de overwinning!

 
 

JUNGOO Green

JUNGOO Green Logo.png

Green, greener, greenest!

In JUNGOO Green helpen de spelers, met hun mobiele telefoon, Bart Eco Smart met het duurzamer maken van hun organisatie. Welk team wint de Eco Smart beker?