Wil jij je business weer in een stroomversnelling krijgen?

 
 

Meld je dan nu aan voor

“Gaming the Change”

 
 
Waterflow_Business_logo.png
 
SharkMark_01_Logo.png
 
 
 

WaterFlow Business en SharkMark.com slaan de handen in één om MKB ondernemers verder te helpen met een uniek concept om je business echt te optimaliseren. Om deze baanbrekende methode uit te rollen zoeken we MKB ondernemers die mee willen doen aan onze 1 daagse pilot.

Maximale focus op jouw kansen en resultaten

Of het nu gaat om de uitdagingen van vandaag of de kansen van morgen. Ons doel is het maximaal benutten van het potentieel van je organisatie, omdat het beter kan of écht beter moet.

Waar ligt de meest urgente en belangrijkste uitdaging? Waar zien je medewerkers de grootste verbeterkansen in je organisatie? Wat moet je oplossen om een winnaar te zijn?

Wat houdt de pilot in en wat gaan we doen?

1 dag in jouw bedrijf

In de ochtend: Strategie oftewel het waarom van je organisatie!

In de middag: Wat moet er dan nu beter? Het verbeterpotentieel concreet gemaakt van je belangrijkste proces vanuit je medewerkers en je strategie via de serious game JUNGOO.

Resultaat van de dag

Gezamenlijk hebben we nieuwe waarde gecreëerd door grote uitdagingen klein en hanteerbaar te maken, van strategie naar gegarandeerde praktische resultaten. Dit kun je de volgende dag samen met je medewerkers verder uitbouwen.

Oh ja… en het is erg leuk om te doen.

De investering voor deze rendabele dag bedraagt tijdens de pilot periode slechts:

€ 995,- (ex btw) per ondernemer.

 

Ben jij MKB ondernemer en heb je interesse?